0850 Hat almak - Netidi Web Ajans - Web Sitesi, İnternet Sitesi, E-ticaret, Web Sayfası Kurmak Kolay

0850 Hat almak

0850 Numara 80e Varan Tasarruf Etmenizi Sağlar

Daha gelişmiş bir hizmet kullanırken yarı yarıya daha az fatura ödersiniz.

0850 numara aldığınızda sunmuş olduğumuz özel tarifeler ile Şehir içi, Şehirler arası, GSM ve Yurtdışı yönlere doğru olan tüm aramalarınızı %80'e varan daha uygun tarifelerle gerçekleştirerek aynı oranda tasarruf elde edersiniz. 0850 numara hizmeti Sabit hatlarınızı daha gelişmiş özelliklerle kullanırken, telefon faturalarınızı %80'e varan azaltma imkanı yakalarsınız.

Adınıza online olarak 0850 Numara tahsis etmek, özel numara ücretleri hakkında bilgi ve numara seciminizi 0850 Numara Tahisisi sayfamızdan üzerinden edine bilirsiniz.

 

 

 

 

0850 Numara Sınırsız Çağrı İle Müşteri Kaybınızı Önler

 

0850 numara asla meşgul çalmaz ve bu sebeple 0850'li numarayı tercih eden işletmeler tek numara üzerinden eş zamanlı sınırsız sayıda çağrı alıp gönderme imkanı elde etmekteler. Böylece onlarca numara yerine, tek bir numara kullanarak her numara için ayrı ayrı fatura ödemek zorunda kalmıyor ve gelen tüm çağrılarını kaçırmadan cevaplıyorlar. Sizde işletmenize 0850'li numara alarak bir yandan tasarruf ederken diğer yandan çağrı kaybı ile beraber potansiel müşteri kaybınızı da önleyebilirsiniz.

 

0850 Numara Kullanırken Yönlendirme Ücret Ödemezsiniz

0850 numaranız işletmenizin bulunduğu İl dışından arandığında 444'lü numaralarda olduğu gibi gelen çağrılardan dolayı size herhangi bir yönlendirme ücreti yansıtılmaz, aksine aylık 30.000 dakika ve üzeri çağrı aldığınızda arandıkça kazan kampanyamız dahilinde bedava dakikalar kazanır, kazandığınız dakikalar ile ücretsiz konuşma elde edersiniz.
Mevcut numaralarınızı da taşıyarak 0850'li numara ile birlikte aynı avantajlardan yararlanarak kullanabildiğinizi unutmayın. Numara Taşıma İle İlgili bilgi için Sabit Numara Taşıma sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

0850 Numara Kurumsal Kimlik Oluşturmanıza Katkı Sağlar

 

İşletmenize, çoğunlukla Kurumsal işletmelerin tercih etmiş olduğu 0850 numara alarak, kurumsal kimlik oluşumunuza katkıda bulunmuş olur ve rekabet gücünüzü artırmış olursunuz. Tüm görsel, işitsel ve matbu evraklarınızda erişim numarası olarak tek bir 0850 numaranızı yazarak güven sağlarsınız. Birden çok şubeniz olsa bile tüm şubeleriniz tek bir 0850 numara üzerinden aynı anda görüşme sağlayabilir, hata aralarıda tamamen ücretsiz görüşmüş olurlar.

 

İnternet'in Olduğu Her Yerde Kullanım İmkanı Sunar

0850 Numaranızı bulunduğunuz coğrafyadan bağımsız olarak internetin olduğu her şehirde ya da Ülkeden rahatlıkla kullanabilirsiniz. SIP uyumlu olan tüm IP Telefon, IP Santral, Gateway, veya PC ya da akıllı telefonlara yükleyeceğiniz uygulama aracılığı ile rahatlıkla kullanabilirsiniz.

0850 Numaranın 444 Numaralara Göre Farkı

0850 Hat Almak Daha Kolay ve Ekonomiktir.

  1. 0850 Numaranın kurulum, ilk tahsis ve aylık herhangibir sabit ücreti bulunmamaktadır.
  2. IP Tabanlı olması nedeni ile sınırsız sayıda çağrı alma ve gönderme özeliğine sahiptir.
  3. Sizi arayanlara ilave bir ücretlendirme yansımaz, mevcut paket tarifelerinden sabit bir numara aramış gibi ücretlendirilirler.
  4. Gelen çağrılardan dolayı 444 numarada olduğu gibi size herhangi bir ücret yansımaz.
  5. Kobikom Aboneleri arasında ücretszi konuşursunuz.
  6. Tüm SIP uyumlu cihazlarda ek bir donanıma ve lisansa ihtiyac duymadan hemen kullanamya bşlayabilirsiniz.
  7. Yurtiçi ve  Yurtdışı tüm aramalarınızı %70'e varan indirimli tarifeler ile gerçekleştirmiş olursunuz.
  8. 0850 Numaranızı İnternetin olduğu her yerden uygulama veya IP telefon araçılığı ile kullanabilirsiniz.
  9. IP tabanlı olması nedeni ile yönetimi ve istediğiniz eş zamanlı ağrıya göre ölçeklendirebilrsiniz.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bizden haberdar olmak için yan tarafa mail adresinizi yazabilirsiniz.

Üye Girişi

Veya
MÜŞTERİ HİZMETLERİ
Şifrenizi mi unuttunuz? Kayıt olmak ister misiniz? İletişim & Ulaşım